VILVI Group Uzticības līnija

Aizpildot zemāk esošo veidlapu, jūs varat konfidenciāli un anonīmi ziņot par „VILVI Group” (AB „Vilkyškių pieninė”, UAB „Kelmės pienas”, AB „Kelmės pieninė”, AB „Modest”, AB „Pieno logistika”, SIA „Baltic Dairy Board”) darbinieku vai darbības partneru darbību pārtikas drošības un kvalitātes, uzņēmējdarbības ētikas, ētiskas nodarbinātības, cilvēktiesību, vienlīdzīgu iespēju, vardarbības un uzmākšanās darbā vai vides aizsardzības jomā. Ar „VILVI Group” politikām un uzvedības kodeksiem varat iepazīties šeit.

Mēs apņemamies nodrošināt anonimitāti un sniegtās informācijas konfidencialitāti un aicinām jūs sniegt pēc iespējas vairāk informācijas, atstāt savu kontaktinformāciju – jo vairāk informācijas mums būs, jo detalizētāk varēsim izanalizēt pārkāpumu.

Paldies, ka neesat vienaldzīgi!

Ja piekrītat, lūdzu, norādiet savu kontaktinformāciju, lai vajadzības gadījumā varam ar jums sazināties un precizēt informāciju.
Anonīma ziņojuma gadījumā saglabājas iespēja, ka nevarēs pienācīgi izanalizēt situāciju, jo nebūs iespējas precizēt apstākļus ar informācijas sniedzēju.
* obligāti jāaizpilda
Neiekļaujiet nekādu sensitīvu personas informāciju (veselības datus, finanšu informāciju, etnisko piederību, reliģiju, seksuālo orientāciju utt.) par jebkuru personu, kas minēta jūsu ziņojumā, ja vien nav nepieciešams, lai aprakstītu situāciju.
Ņemiet vērā, ka pēc ziņojuma nosūtīšanas to vairs nevarēsiet izlasīt. Ja vēlaties, saglabājiet to turpmākai izmantošanai.
SŪTĪT CV

Pievienojiet savu CV